Welkom bij Hotel Bladel

Hotel nabij De Kempen

De Kempen bestaat uit de kerngemeentes Reusel-De Mierden, Bladel, Eersel, Veldhoven, Oirschot en Bergeijk. Door het uitgebreid aanbod van hotels De Kempen zijn een groot aantal overnachtingsvoorzieningen aanwezig. Verder bent u in nog geen 20 minuten in het centrum Eindhoven of Tilburg waardoor u volop van het winkelaanbod kan genieten.

De dorpen

Binnen enkele minuten bent u vanaf de voordeur van uw hotelkamer in een van Brabants gezelligste dorpen. Door het groot aanbod van evenementen is er volop activiteit in de kernen van de Kempen. De hotels nabij de Kempen beschikken ieder over een baliefunctie waardoor u voor vragen altijd hier terecht kunt. Hotel Bladel beschikt eveneens over informatiefolders en brochures zodat u op uw gemak rustig kunt bekijken wat u volgende bestemming wordt. Verder beschikt hotel De Kempen over een uitstekende busverbinding naar de andere naaste kernen waardoor u ook zonder auto met gemak de omgeving kunt verkennen. Tevens kunt u ook kiezen om de trein te pakken vanaf Eindhoven station, zodat u gemakkelijk de andere grote steden van Nederland kunt bereiken.

Natuur

Naast de uitstekende infrastructuur beschikt hotel De Kempen over een groot aanbod van restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden. Zo kunt u via de prachtige fiets- en wandelroutes de prachtige terrassen van de andere kernen bereiken. Hiernaast beschikt iedere kern over een VVV-kantoor waar u de benodigde informatie kan vinden betreft activiteiten in de regio. Verder kunt u ook informeren wat de mogelijkheden zijn voor een dagje weg in België. Hotel bladel is daarom de optie voor u als u wilt overnachten in hotels De Kempen.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.