Welkom bij Hotel Bladel

Hotel nabij Reusel

Reusel is een dorp ten westen van Bladel. Vanwege de goede bereikbaarheid is Hotel Bladel een ontzettend goede keuze tussen alle hotels in Reusel. Het dorp ligt tegen de Belgische grens aan en trekt daarom ook veel vakantiegangers en zakenmensen uit het buitenland. Het feit dat Hotel Bladel een hotel nabij Reusel is, maakt het de nummer een optie voor overnachtingen. Ook ligt het dorp dichtbij de snelweg. Dit vergroot de bereikbaarheid enorm. De dorpen onderling zijn ook verbonden met N-wegen waardoor je binnen enkele minuten in de omliggende dorpen bent.

Horeca

Reusel staat bekend om het grote aanbod van horeca. Daarnaast heeft het in het weekend een bruisend uitgaansleven voor zowel jong als oud. Het is daarom belangrijk dat hotels in Reusel van een goede kwaliteit zijn om deze mensen te kunnen voorzien. Hotel Bladel is, in tegenstelling tot hotel Reusel, voorzien van deze luxe en kwaliteit. Het horeca leven is een begrip in de Brabantse Kempen en komt in Reusel mooi tot uiting.

Omgeving

Een hotel in Reusel ligt in een groene omgeving. Hier kunt u volledig tot rust komen en genieten van wat de omgeving te bieden heeft. Reusel ligt te midden van de mooie natuur met mooie paden om te fietsen of te wandelen. Ook de Brandtoren is een plek waar veel mensen samenkomen na een middag rondgelopen of rondgefietst te hebben in de bossen. Hier staat een klimtoren waar outdoor activiteiten niet weg te denken zijn. Voor zowel jong als oud, amateur of professional is hier een mogelijkheid om lekker te bewegen. Na afloop kan er lekker gegeten en gedronken worden met een mooi uitzicht.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.