Welkom bij Hotel Bladel

Hotel nabij Veldhoven

Veldhoven is een gemeente in Noord-Brabant. Door de ligging ontstaat er een perfecte combinatie waarin de invloeden van zowel de dorpse sfeer als de stadse sfeer goed zichtbaar zijn. Veldhoven is daarom goed verbonden met zowel Eindhoven als Bladel. Voor een hotel nabij Veldhoven is Hotel Bladel hét hotel waar u terecht kan als u op zoek bent naar kwaliteit en comfort.

Hotel Veldhoven

Veldhoven is, zoals hierboven al beschreven, een dorp met vele invloeden van de omgeving rondom. Het behoort tot een van de grotere dorpen in de regio en beschikt over genoeg faciliteiten. Er zijn daarom ook genoeg hotels in Veldhoven. De meeste hotels in Veldhoven beschikken over een hoge mate van kwaliteit. Hotel Bladel streeft dit na en laat met het moderne uiterlijk zien dat zij zich onderscheiden van de rest. Het hotel bestaat uit een negental moderne en ruime kamers. Ondanks de ligging van Hotel Bladel in een dorp kan het prima concurreren met een hotel in Veldhoven.

Eindhoven

Veldhoven ligt tegen Eindhoven aan. Eindhoven is een van de grootste steden in Nederland en beschikt over ontzettend veel voorzieningen. Mensen die komen overnachten in Hotel Bladel zijn met de auto binnen 25 minuten in de Lichtstad. Hier kunt u genieten van een lekker hapje; de markt in Eindhoven bestaat namelijk uit vele restaurants die zeer goed staan aangeschreven. In de zomer kunt u hier op het terras genieten van een lekker drankje. De sfeer en het aanbod is hier ontzettend goed. Hotel Bladel is daarom de perfecte optie als u een hotel nabij Veldhoven of Eindhoven zoekt.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.