Welkom bij Hotel Bladel

Hotel Nabij Bergeijk

Bergeijk is een typisch voorbeeld van een dorp in de Brabantse Kempen. Een dorp dat bestaat uit nuchtere gezellige mensen. Voor een hotel in Bergeijk heeft u vele opties, waarvan Hotel Bladel er direct uitspringt. Hotel Bladel biedt een goede service in combinatie met mooie ruime kamers. Wij kijken hier echt naar het totaalplaatje en zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Het dorp

Bergeijk is een dorp midden in het groen. Bergeijk ligt tussen Valkenswaard en Eersel in, maar, in tegenstelling tot die twee dorpen, behoudt het zijn dorpse uitstraling. Hotels in Bergeijk zijn schaars en daarom is Hotel Bladel geschikt om te overnachten. Ondanks het feit dat Bergeijk een dorpse uitstraling heeft, is het een dorp waar ontzettend veel te doen is. Bergeijk heeft een gezellig marktplein waar je heerlijk kan ontspannen om te lunchen of te dineren. Waar Hotel Bladel vooral gericht is op zakenlui en daarmee erg moderne kamers heeft, is een hotel in Bergeijk minder internationaal gericht. Hotels in Bergeijk zijn een stuk kleinschaliger en niet gericht op een internationaal publiek.

Natuur

Als er een dorp is dat bekendstaat om de natuur dan is het Bergeijk. Het merendeel van Bergeijk bestaat uit bossen en het boerenlandschap. Bergeijk is een walhalla voor fietsers en mensen die graag wandelen. Wandel- en fietspaden zijn door het gehele dorp uitgezet, zodat mountainbikers en wandelaars hier optimaal gebruik van kunnen maken.  Hotel Bladel, wat een hotel nabij Bergeijk is, heeft een ideale ligging ten opzichte van deze natuurgebieden.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.