Welkom bij Hotel Bladel

Hotel nabij Eersel

Bent u graag in de regio van hotel Eersel, dan is Hotel Bladel de gewenste aangelegenheid om te boeken voor een overnachting. Op nog geen paar minuten afstand bent u vanaf het centrum van Eersel tot aan de deur van uw hotelkamer. Het hotel nabij Eersel zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid tussen de vijf kernen van de Brabantse Kempen.

Het dorp

Het gezellige dorpshart van Eersel beschikt over een groot aanbod van cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De unieke uitstraling van de markt creëert het nostalgisch gevoel waar de Kempen bekend omstaat. Verder beschikt het dorp over twee riante supermarkten waarbij u gemakkelijk uw dagelijkse boodschappen kan doen. Ook is het aanbod van hotels in Eersel zeer laag waardoor Hotel Bladel de beste keuze is voor uw overnachting. Tot slot bevind het hotel zich in de spreekwoordelijke driehoek van Tilburg, Eindhoven en Turnhout waardoor u in nog geen 20 minuten rijden midden in het centrum van een prachtige Europese stad staat.  Met deze bereikbaarheid zorgt het hotel nabij Eersel ervoor dat de faciliteiten ruimschoots aangeboden worden aan de gasten.

Natuur

Eersel beschikt over prachtige fietsroutes en schitterende natuurgelegenheden. De mogelijkheid om te ontspannen door middel van wandelen en fietsten is op loopafstand van het hotel nabij Eersel mogelijk. Verder kunt u bij Hotel Bladel brochures en folders vinden waardoor u rustig kunt uitzoeken welke horecagelegenheid of natuurgebied het beste is om u dag door te brengen. Bent u opzoek naar hotels in Eersel dan is Hotel Bladel de beste bestemming voor u.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.