Welkom bij Hotel Bladel

Hotel nabij Eindhoven Airport

Hotel Bladel behoort tot hotel Eindhoven Airport. Vanaf het vliegveld bent u in zeer korte tijd bij Hotel Bladel. Het is zelfs mogelijk om opgehaald te worden zodat, een taxi u van of naar het hotel brengt. In tegenstelling tot de hotels Eindhoven, bevindt Hotel Bladel zich in een rustig toch karakteristiek dorp waar u volop van uw rust kunt genieten.

Het vliegveld

Om te kiezen voor hotels nabij Eindhoven kunt u via de snelweg gemakkelijk de voordeur van Hotel Bladel bereiken. Tussen Eindhoven en Bladel bevinden zich ook nog de dorpen Veldhoven, Steensel, Eersel, Duizel en Hapert waardoor het aanbod van restaurants en cafés in overvloed is. Ook bent u binnen 20 minuten in een van Brabants grootste steden zoals Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Breda. hotels Eindhoven Airport biedt hierdoor ruimschoots de mogelijkheid om te kunnen genieten van het gezellige Brabant inclusief een heerlijke overnachting. Voor werkpersoneel is de bereikbaarheid van grote industrieterreinen zoals het kempisch bedrijventerrein op rijafstand van Eindhoven Airport. Dit is wederom een argument waardoor hotels nabij Eindhoven Airport uw keuze is voor de beste overnachting.

Bezienswaardigheden

Door het grote aanbod van karakteristieke dorpen en prachtige steden beschikt Brabant over een groot aanbod van bezienswaardigheden. De keuze voor hotel Eindhoven Airport is hierdoor makkelijk gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een dagje terrassen in de binnenstad van Eindhoven of wilt u aan de Piushaven lekker kunnen dineren? Het kan allemaal in de regio van hotels Eindhoven Airport. Hierdoor is Hotel Bladel de beste keuze voor uw overnachting.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.