Welkom bij Hotel Bladel

Hotel nabij Hapert

Woont u in Hapert, dan is Hotel Bladel de perfecte aangelegenheid om tot rust te komen. Op nog geen 5 kilometer afstand ligt het hotel nabij Hapert. Door middel van een goede infrastructuur is het hotel in nog geen 5 minuten te bereiken vanaf dit naastgelegen dorp. Hapert behoort tot een van de vijf dorpen uit de gemeente Bladel. Zoekt u een hotel in Hapert, dan bent u bij Hotel Bladel aan het juiste adres.

Het dorp

Binnen enkele minuten ben je vanaf Hotel Bladel in de gezellige dorpskern van Hapert. De sporen van oudsher zijn nog zichtbaar, maar ook Hapert is bezig om zich steeds meer op de kaart te zetten. Het dorp telt twee supermarkten waaronder een Jumbo die het gehele jaar open is. Ook kunt u bij de verschillende restaurants terecht voor een hapje en een drankje. Desondanks is het aanbod van hotels in Hapert nog erg laag, waardoor Hotel Bladel de beste en meest dichtstbijzijnde optie is. Hapert heeft een goede busverbinding richting Eindhoven en/of Tilburg, zodat u binnen 50 minuten in een van onze mooie Nederlandse steden staat. Het dorp grenst aan het Kempisch Bedrijventerrein. Dit heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar hotels in Hapert enorm is gestegen.

Natuur

Ook Hapert barst, net zoals Bladel, van de natuur. Er zijn mogelijkheden genoeg om lekker te genieten terwijl u een mooie wandeling of fietstocht maakt. Er zijn vele routes beschikbaar dus er valt gedurende uw verblijf in het hotel nabij Hapert genoeg te zien. Bij het VVV kantoor in ons gemeentehuis kunt u nog verdere informatie vinden om de buurt hier te verkennen en om uw bezoek net dat beetje extra te geven.  Hotel Bladel is daarom dé optie als u wilt overnachten in een hotel in Hapert.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.