Welkom bij Hotel Bladel

Hotel Hilvarenbeek

Hotel Bladel bevindt zich nabij Hilvarenbeek. Door middel van een goede doorstroming via de N weg kunt u Hotel Bladel uitstekend bereiken. Binnen een klein kwartiertje bent u vanaf het centrum van Hilvarenbeek in het hart van Bladel. Daarnaast is er ook nog een uitstekende busverbinding tussen hotels Hilvarenbeek en Hotel Bladel.

Het dorp

Hotel Hilvarenbeek beschikt over aantal restaurants, cafés en sportfaciliteiten. Het gezellige dorpshart beschikt over een prachtige plein met daaraan een riante kerk. Door middel van verharde verbindingen kunt u het winkelgebied gemakkelijk bereiken. Daarnaast beschikt het dorp ook nog over de benodigde uitgaansgelegenheden waardoor u na uw etentje gezellig een drankje kan doen bij een van de loungebars. Verder kunt u Hotel Bladel bereiken via de openbare weg. Het hotel nabij Hilvarenbeek beschikt over een baliefunctie waarbij folders u wegwijs kunnen maken met de activiteiten in de regio. Door de centrale ligging  van Hotels in Hilvarenbeek bent u direct in een van Brabants grootste steden zoals Tilburg en Eindhoven, waardoor Hotel Bladel de beste keuze is voor uw overnachting.

Natuur

Naast een prachtig terras en openbare bezienswaardigheden beschikt Hilvarenbeek ook nog over prachtige fiets- en wandelroutes. U kunt samen met bijvoorbeeld uw viervoeter rustig en ontspannen wandelen tussen de natuurgebieden van Hilvarenbeek, Esbeek en Moergestel. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om bij herberg in den Bockenreyder een drankje te doen om van uw verblijf een volledig uitstapje te maken. Tot slot kunt u nog altijd bij het VVV kantoor langsgaan om te informeren naar de bezienswaardigheden in de regio.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.