Welkom bij Hotel Bladel

Overnachten Kempen

Bent u opzoek naar overnachting Brabantse Kempen dan bent u bij Hotel Bladel aan het juiste adres. Op nog geen paar kilometer afstand bent u in een van Brabants mooiste hotelfaciliteiten. Naast overnachting Kempen kunt u ook gebruik maken van de geroemde natuurgebieden die De Kempen zich rijk mag rekenen.  Door de goede infrastructuur kunt u naast Bladel ook nog de andere 5 kernen van de Kempen gemakkelijk bereiken.

Faciliteiten

Direct vanuit Hotel Bladel kunt u de gezellige terrassen van het Bladels dorpshart bereiken. De sporen van oudsher zijn nog zichtbaar waardoor u vanaf het terras over de prachtig karakteristieke markt van Bladel uitkijkt. Na een hapje en een drankje kunt u gezellig overnachten Kempen bij Hotel Bladel. De overnachting Brabantse Kempen beschikt over een 24-uurs incheck service waardoor u voor vragen altijd geholpen kunt worden. Verder grenst Bladel aan het kempisch bedrijventerrein waardoor u voor werkafspraken altijd een overnachting Kempen kunt boeken. Dit heeft er wederom voor gezorgd dat de vraag naar Hotels in de Kempen enorm is gestegen.

Natuur

Tijdens uw overnachting kunt u naast heerlijker dineren ook gebruik maken van de prachtige fiets- en wandelroutes die De Kempen zich rijk mag rekenen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij het plaatselijke VVV kantoor. Ook is er een mogelijkheid om lunch- dinerkaarten op te vragen van de plaatselijke restaurants zodat u rustig op uw hotelkamer kunt besluiten waar u wilt gaan dineren. Zoals u ziet is Hotel Bladel de beste bestemming voor u tijdens een overnachting in de Kempen.

Lees meer

Ruime kamers

Luxe badkamer

Gratis WiFi

Gratis parkeerplaats

Ontbijt tot 10.00 uur

Een warm welkom

Tijdens uw verblijf staan de medewerkers van Hotel Bladel altijd voor u klaar. Ons hotel is altijd geopend 7 dagen per week 24 uur per dag. U kunt op ieder gewenst moment inchecken.

Maar we hebben meer..

Verdere voorzieningen & opties om uw tijd door te brengen

Nabij gelegen..

Horeca, markt en winkels

Horecagelegenheden en een uitgebreid aanbod aan winkels zijn op loopafstand te bereiken. Op bladelcentrum.nl kunt u alle informatie vinden over de winkels in de Sniederslaan. De medewerkers van Hotel Bladel helpen u graag verder als u tips nodig heeft.

Natuurpoorten

Natuurpoorten zijn vlakbij! U kunt heerlijk genieten van de groene omgeving van Bladel. Op nog geen 5 minuten afstand vindt u uitgestrekte bossen waar u kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken.

Hotel Bladel is..

Uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf

Uitermate geschikt voor zakelijk verblijf. Met onze gratis wifi kunt u uw werkdag optimaal benutten.